Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Uppskattat med partytält

När jag har fester så vill jag gärna vara ute så mycket som möjligt. Jag bor ju i ett ganska så litet hus men jag har en väldigt stor trädgård och det är ju bra att utnjyttja den när man väl har chansen. Dessutom så tror jag att de flesta människor faktiskt gillar att vara ute mer än att vara inne. Man känner en typ av frihet när man är utomhus nära naturen, som tur är så har jag ju skog och natur och sådant väldigt nära också så det är ju riktigt bra. Om man bor nära en motorväg eller väldigt nära andra tomter så kanske man inte är lika peppad på att ha fest där. Jag brukar också göra så att jag slåt upp ett Partytält när jag ska ha någon fest eller evenemang. Det brukar vara väldigt uppskattat, speciellt om det börjar regna.

Leave a Reply