Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Ett bra jobb

Mina föräldrar har en Dimmer i köket som jag faktiskt hjälpte dem att installera. Det är ju inte speciellt svårt över huvud taget men jag måste säga det att det blev väldigt bra. Jag är inte så duktig på att göra händiga saker men jag klarade ändå av att installera den där dimmern helt utan problem. Jag blev verkligen nöjd med jobbet och det blev de också, de har alltid velat ha en dimmer i köket men har inte riktigt vetat hur man ska göra. De hade säkert klarat av att göra det själva om de bara försökte men de är ju lite lata när det kommer till sådana saker. De vill helst bara sitta och dricka kaffe och fika och bryr sig inte så mycket om allting annat. Nu är det i alla fall väldigt bra ljus i köket och jag känner att jag har gjort ett väldigt bra jobb faktiskt.

Leave a Reply